Klassificeringen av den hängande strykmaskinen

- 2021-10-15-

Hängande strykmaskinär uppdelad i handhållen hängstrykmaskin, vanlig ånghängande strykmaskin och tryckånga hängande strykmaskin.

Handhållen ånga hängande strykning machine: liten och lätt att bära. Den är lätt att ha med sig när du reser. Den är bra att använda, men tjocka kläder är svåra att stryka och maskinens livslängd är låg.
Vanlig hängande strykmaskin använder i allmänhet principen om rak uppvärmning med ånga. Ångtrycket är litet och ångflödet är litet. I allmänhet är det bara 27-32g per minut. Ångtemperaturen vid utloppet är hög. Effekten av att stryka nål Silk kemisk fiber kläder är uppenbar, och effekten av att stryka tunga kläder behöver i allmänhet upprepas strykning!
Tryck ånga hängande strykmaskin pumpas vanligtvis av vattenpump och sluten design av värmare. Den har stort ångtryck, stort ångflöde och långt ånginsprutningsavstånd. Luftutloppsvolymen är 30g, och luftutloppstemperaturen är låg. Principen är densamma som för en högtryckstvättmaskin. Effekten av att stryka vanliga kläder och tunga kläder är generell!