Orsaker och lösningar för vattenläckage av hängande ångstrykjärn

- 2021-11-17-

De främsta orsakerna till vattenläckaget avhängande ångstrykjärnär:
1. För mycket vatten eller skadad vattentank.
2. Om temperaturen på termostaten är för låg kan vatten läcka.
Lösningen avstrykjärnläcker:
1. Innan du använder ångstrykjärnet, stäng av temperaturkontrollomkopplaren och vrid ångomkopplaren till minimum för att säkerställa att vattentanken och stryksulan inte är direkt anslutna. Dessutom är ångjusteringsvredet bredvid vatteninsprutningsporten också justerat till det lägsta ångläget.
2. Efter att ha tillsatt vattnet, slå på strömmen, justera temperaturvredet efter olika kläder, vrid på ångjusteringsratten och vänta tills indikatorlampan tänds. Vattnet i vattentanken kommer in i bottenplattan och är i uppvärmningstillstånd, under vilket det kommer ut lite ånga. Vänta på indikatorlampan. När den har stängts av är ångan i ett kritiskt tillstånd och kläderna kan strykas när indikatorlampan tänds igen. Det droppade en liten mängd vattendroppar i början av strykningen. Detta är kondenserat vatten. Kallt vatten möter het ånga och orsakar vattendroppar.
3. Efter att du har strykit kläderna, häll ut allt vatten i vattentanken, slå på elen, justera temperaturvredet till maxläget, vrid på ångvredet och torka vattnet i vattentanken.

4. Stäng sedan av ångvredet, justera temperaturvredet till minimiläget och lagra bottenplattans temperatur till normal temperatur. Så länge du följer ovanstående metodsteg kommer det inte att finnas något vattenläckage.